Train-O-matic 02010108 Micro NEM 651 6 pins Functiedecoder

Artikelnummer: tOm-02010108 FD
Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 17,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Train-O-matic 02010108 Micro NEM 651 Functiedecoder.

Ontdek de innovatieve Micro functie decoder van Train-O-Matic

Liefhebber van modeltreinen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Train-O-Matic heeft namelijk een nieuwe toevoeging aan hun Lokommander II decoder line-up: de Micro functie decoder. Ondanks zijn bescheiden formaat van 13 x 9,3 mm, is deze kleine krachtpatser geschikt voor veel kleine wagens.

Heeft je model een 6-polige aansluiting (NEM 651) vanuit de fabriek? Dan kun je de 6-polige versie van de Microfunctiedecoder er zo in klikken. Maar dat is nog niet alles. De Microfunctiedecoder is er in verschillende varianten, inclusief een Next18 en een bekabelde versie. Hiermee voeg je digitale opties toe aan elke wagon, ongeacht de leeftijd.

Technische specificaties

De Microfunctiedecoder heeft een 6-pins connector met track en klassieke FL/RL (Out1/Out2) aansluitingen. Deze kunnen een stroom van 100 mA leveren. Extra handig is de mogelijkheid om externe condensatoren direct aan te sluiten via soldeerpads, ideaal voor stroom back-up. We adviseren 25Vdc condensatoren, hogere spanning is niet nodig.

Aan de andere kant van de decoder vind je 4 logische uitgangen, waarmee je direct 4 LED's kunt aansturen, zonder extra serieweerstanden. Je kunt kiezen uit diverse lichteffecten voor de LED's.

Gebruik je de Train-O-Matic SPP of SPP-N (Powerpack)? Sluit deze dan aan op de Vcc- en GND-soldeerpads. Eén van de logische uitgangen zal de stroom van het powerpack regelen. Je kunt de SPP-regeling configureren in de CV's.

Extra mogelijkheden

De compacte grootte van de decoder maakt het mogelijk om deze te gebruiken in schaal N, bijvoorbeeld met de Train-O-Matic Shine Plus Mini Digi-lamp stroken. En natuurlijk heeft de decoder alle RailCom-mogelijkheden. Er is zelfs een versie beschikbaar als RailCom-zender, met slechts 2 draden aangesloten op de rails.

Ervaar zelf de veelzijdigheid en kracht van de Micro functie decoder van Train-O-Matic!

Nieuw product van Trains-O-matic inclusief 21%BTW.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=175px interval=5000 language=nld]

Contacteer ons

We zijn er om u te helpen. Stuur ons een bericht via WhatsApp op 06-41998027 of e-mail ons op info@modeltreinhuis.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen voor vragen of opmerkingen.

We waarderen uw mening. Deel uw ervaring met ons door een Google-review te plaatsen.

Modeltreinhuis.nl is geregistreerd bij de KVK onder nummer 81964048 en ons BTW-nummer is NL003631136B22.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2023 Modeltreinhuis | sitemap | rss