Klachtenregeling bij Modeltreinhuis: Uw tevredenheid is onze prioriteit

Bij Modeltreinhuis streven we ernaar om u de beste service te bieden. We begrijpen echter dat er momenten zijn waarop dingen niet helemaal volgens plan verlopen. Daarom hebben we een effectieve klachtenregeling opgesteld om ervoor te zorgen dat uw zorgen snel en efficiënt worden aangepakt.

Als u een klacht heeft, raden we u aan om deze eerst bij ons kenbaar te maken. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@modeltreinhuis.nl. We zullen ons uiterste best doen om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.

WebwinkelKeur: Bemiddeling bij klachten

Wanneer de directe communicatie met ons niet tot een oplossing leidt, kunt u uw geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Deze onafhankelijke organisatie zal als bemiddelaar optreden om tot een eerlijke oplossing te komen.

ODR-platform: EU-brede klachtenprocedure

Als consument in de EU heeft u bovendien de mogelijkheid om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie, te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als uw klacht nog niet elders in behandeling is, kunt u uw klacht via dit platform deponeren. We nemen uw klachten zeer serieus en streven ernaar om uw ervaring met Modeltreinhuis zo positief mogelijk te maken. Uw tevredenheid is immers onze prioriteit. Mocht u nog verdere vragen hebben over onze klachtenregeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=175px interval=5000 language=nld]

Contacteer ons

We zijn er om u te helpen. Stuur ons een bericht via WhatsApp op 06-41998027 of e-mail ons op info@modeltreinhuis.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen voor vragen of opmerkingen.

We waarderen uw mening. Deel uw ervaring met ons door een Google-review te plaatsen.

Modeltreinhuis.nl is geregistreerd bij de KVK onder nummer 81964048 en ons BTW-nummer is NL003631136B22.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2023 Modeltreinhuis | sitemap | rss