Team Modeltreinhuis.nl

Ontmoet de passie achter Modeltreinhuis.nl

Stap binnen in de wereld van Arjan Hijma, de trotse oprichter van Modeltreinhuis.nl sinds 10 maart 2021. Zijn fascinatie voor treinen en modeltreinen is iets dat hem van jongs af aan heeft beziggehouden. Een passie die hij deelde met zijn vader, die bijna 30 jaar als hoofdconducteur bij de Nederlandse Spoorwegen heeft gewerkt.

Samen hebben ze een indrukwekkende modelbaan gecreëerd, een project dat zijn vader tot zijn overlijden in 2014 met liefde heeft voortgezet. Na verschillende carrières te hebben uitgeprobeerd, realiseerde Arjan zich dat zijn hart bij de modeltreinen ligt. Vanuit deze passie is Modeltreinhuis.nl ontstaan.

Wij staan voor u klaar

Arjan staat altijd klaar om zijn klanten te helpen met vragen of problemen. Kwaliteit, prijs, en vooral service zijn de kernwaarden die bij Modeltreinhuis.nl hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het een grote kracht van Modeltreinhuis.nl dat ze een ruime voorraad hebben. Met 95% van de producten van diverse merken op voorraad, kunnen ze uw bestelling snel leveren.

Samen groeien

Modeltreinhuis.nl kijkt uit naar de komende jaren. Met de ambitie om te groeien en vele jaren van dienst te zijn voor u. Samen met zijn hobbymaatje en digitaal techneut Jim, staat Arjan graag voor u klaar om u de beste service en producten te bieden.

Ontmoet Jim Fransen

Ik heet u van harte welkom op elk moment van de dag. Mijn naam is Jim Fransen en ik heb de eer gehad om in 2021 klant te worden. Het duurde niet lang voordat we ontdekten dat we dezelfde passie delen, zowel op hobbygebied als in persoonlijke sferen.

Na verloop van tijd ben ik steeds vaker langsgekomen en heb ik ontdekt dat ik vrij handig ben met de mechanische en elektrische aspecten van onze geliefde hobby. Dit heeft geleid tot een mooie ontwikkeling: ik ben de huismonteur geworden, weliswaar op hobbymatige basis.

Waarom kiezen voor Jim?

Ik breng een unieke combinatie van passie en vaardigheid naar de tafel. Mijn betrokkenheid bij deze hobby is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Dit betekent dat ik elke taak met de grootst mogelijke zorg en aandacht uitvoer.

Of het nu gaat om mechanische of elektrische aspecten, ik heb de kennis en ervaring om u te helpen. Ik ben trots op mijn vermogen om problemen op te lossen en ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Als uw huismonteur ben ik toegewijd aan het leveren van uitstekende service en resultaten. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw hobby naar een hoger niveau te tillen.

Klanten reviews

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=175px interval=5000 language=nld]

Summersale 10%

Summersale 10%
Van 08 Juli 17:00 uur tot en met 21 Juli 17:00 hebben wij een kortingsactie.
10% Korting op alle tweedehands en nieuwe producten.
Kortingscode -->> Zo24

1. Geldig in de periode van 8 Juli tot en met 21 Juli.
2. Niet geldig op actie artikelen. 
3. Alleen voor producten die uit voorraad leverbaar zijn.
4.Gebruik tijdens bestellen de kortingscode, na het bestellen kunnen wij het NIET meer toevoegen!!.

Contacteer ons

We zijn er om u te helpen, Bel 06-12065339 of e-mail ons op info@modeltreinhuis.nl voor vragen of opmerkingen.
Bereikbaar van Dinsdag tot en met Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

We waarderen uw mening. Deel uw ervaring met ons door een Google-review te plaatsen.

Modeltreinhuis.nl is geregistreerd bij de KVK onder nummer 81964048 en ons BTW-nummer is NL003631136B22.

Laatste update

18-07-2024 ESU Decoders en toebehoren aangevuld.

14-07-2024 45x Tweedehands H0 producten in originele verpakking toegevoegd.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Modeltreinhuis | sitemap | rss