Team Modeltreinhuis.nl

Ik zal me even voorstellen mijn naam is Arjan Hijma en sinds 10 Maart 2021 trotse eigenaar/oprichter van Modeltreinhuis.nl
Mijn hobby zijn treinen en modeltreinen, deze hobby/liefde heb ik al van jongs af aan.
Mijn vader is bijna 30 jaar hoofdconducteur geweest bij de Nederlandse Spoorwegen en wij deelden dus de modelspoorhobby. Samen met mijn vader hebben wij een grote modelbaan gemaakt totdat hij in 2014 overleed.

Na diverse banen (werk) gehad te hebben merkte ik dat ik toch veel terug trok naar de modeltreinen en wilde het liefst hier me werk van maken en zo was Modeltreinhuis geboren.
Ik neem dan ook graag de tijd voor me klanten als ze met problemen of vragen zitten.

Voor ons staat de Kwaliteit, Prijs maar vooral ook Service hoog in het vaandel, Modeltreinhuis put ook zijn kracht uit dat we voorraad houdend zijn, voor 95% hebben wij van diverse merken de artikelen op voorraad om zo des te sneller de bestelling aan de klant uit leveren.

We hopen de komende jaren een mooie groei te maken en nog vele jaren u, van dienst te zijn.

Samen met mijn hobbymaatje en digitaal techneut Jim zijn wij u graag van dienst.

Goeiemorgen middag en avond🙋🏻‍♂️even voorstellen, de naam is Jim Fransen en ik ben in 2021 Binnengekomen als klant, we kwamen er al snel achter dat onze neuzen dezelfde kant op staan kwa de hobby en in persoonlijke sferen.
In de tijd daarna vaker over de vloer gekomen en erachter gekomen dat ik vrij handig ben met de mechanische en electrische delen van onze mooie hobby.
sinds dien ben ik de huismonteur op hobbymatige basis

© 2021 - 2023 Modeltreinhuis | sitemap | rss